Rólunk

A Patella- 96 Kft ma már Magyarország egyik legnagyobb gyártó és gyógyászati segédeszköz nagykereskedő vállalata. Egészségügyi területen nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink kiemelt figyelemmel kísérik az egészségügyi termékek választékának változásait, biztosítva ezzel a termékpalettánk folyamatos frissülését igazodva a vásárlóink igényeihez.
Közel 9000 segédeszközt forgalmazunk, napi szinten majd 1000 kiszállítást végzünk, több mint 500 gyógyászati segédeszköz boltba és cipőszaküzletbe, valamint 700 patikába országszerte.
A GMed márkanévvel kereskedelmi forgalomba kerülő saját termékcsaládunk jelenleg a legújabb fejlesztésű, kiemelkedő minőségű és legmodernebb gyógyászati segédeszközök.

Oldalunkon a forgalmazott termékekről kép és részletes leírás található.
A saját márkanévvel ellátott termékeinken kívül széles skálán forgalmazunk még gyógyászati segédeszközöket. A teljes termékpalettánkról a www.patella.hu oldalon tájékozódhatnak. A termékek fogyasztói áráról és a megvásárlás lehetőségéről az oldalon található üzletlistában feltüntetett viszonteladóinknál érdeklődhetnek.

Sikerünk titka filozófiánk, miszerint akkor lehetünk eredményesek, ha a betegek és a Partnereink egyaránt elégedettek.

Reméljük, a jövőben termékeinkkel és szolgáltatásainkkal sikerül továbbra is kielégítenünk igényeiket, hiszen nekünk, a PATELLA csapatának, Önök a legfontosabbak.