GMed FEKETE EZÜSTSZÁLAS ZOKNI 

Ezüstszálas zokni lábdagadásra, lábszagkeltő baktériumok ellen, lábfertőzések és neurodermitis esetén, keringési problémák megszüntetésére, gombák szaporodásának meggátolására.

Alapanyaga:

Pamut 77%
Poliamid: 10%
Lycra: 3%
Ezüstözött poliamid: 10%

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed BENŐTT LÁBUJJKÖRÖM VÉDŐ

Benőtt és sérült lábujjköröm okozta fájdalom csillapítására, tyúkszem, kalapácsujj esetén a lábujjak védelmére.

A polimer gél réteg csillapítja a fájdalmat, miközben védi az érintett területet a cipő okozta hatásokkal és dörzsölésekkel szemben. Csökkenti a külső szennyező anyagokkal való érintkezést.

Méretei: S, M, L

Összetétele: polimer-gél és ásványi olaj (USP)

Hol vehetem meg? 

TB

GMed BÜTYÖKTÁVTARTÓ

Hallux-Valgus (bütyök) kialakulásának megakadályozására és kezelésére, a lábujjak közötti dörzsölés és nyomás megszüntetésére, a megfelelő ízület helyes pozícióban tartására.

Méretei: M, L, XL

Összetétele: 100 % szilikon

Hol vehetem meg? 

TB

GMed BÜTYÖKVÉDŐ PODOLÓGIAI

A bütyök védelmére, kényelmére és íz ízület gyulladására.

A gélbevonat védi a  halllux-valgust (bütyök), megszűntetve a cipő által okozott dörzsölést és nyomást. Kényelmet és azonnali enyhülést nyújt. A terméket ergonómikusan tervezték, hogy a megfelelő pozícióban maradjon, nagyobb mobilitást és kényelmet nyújtson. A gélpárna az egész bütyköt és a környező területet, befedi a bütyökvédőt az Ön lábához igazítva és nagyobb védelmet biztosítva.

Zárt és nyitott cipőben egyaránt használható.

Méretei: S, M, L

Összetétele: szövet (6 % lycra és 94 % nejlon), és puha gélpárna ( 100 % polimer gél) .   .

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed GÉLLEL PÁRNÁZOTT LÁBUJJGYŰRŰ

A lábujjakon lévő tyúkszemek és bőrkeményedések védelmére, a fájdalom csillapítására, kalapácsujj, dörzsölések és az általa keletkező hólyagok megszűntetésére,

Speciális gélpárna a belső oldalon.

Méretre vágható, amely nemcsak tökéletes illeszkedést hanem gazdaságosabb felhasználást is biztosít.

Hosszúsága: 40 cm

Összetétele: sebészeti elasztikus anyag (31 % lycra,  69 % elasztán), polimer-gél és ásványi-olaj (USP).

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed HALLUX VALGUS KEZELŐ

A Gmed Hallux Valgus kezelő a Hallux Valgus rendellenességek (bütyök), összefonódott és egymást átfedő lábujjak kialakulásának megelőzésére és kezelésére, valamint a műtétek utáni használatra alkalmas.

A Hallux Valgus éjszakai egyenesítő betét egy szabályozható bőr támaszték, mely két akril alaphoz rögzítve megtámasztja a lábujjat. Cél a bütyök által kialakult dudor elfedése. Az alkalmazott nyomás mértéke könnyen szabályozható a tépőzárakkal. A nyomást fokozatosan kell növelni, hogy a lábujj visszaálljon az eredeti helyzetébe.

A Hallux Valgus kezelőt hosszabb nyugalmi időszakok alatt történő használatra szánták, például alvás közben vagy bármilyen egyéb hosszabb pihentető tevékenység folyamán, ahol nincs szükség a láb

Összetétele : Akril, bőr, habszivaccsal ellátott tépőzáraktivitására.

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed HARÁNTEMELŐ

Lábközéptáji fájdalom, talpi fascia gyulladás, a talp diszkomfortjának és fájdalmának gyors enyhülésére, a lábfej elülső rendellenességei, a haránt boltozat süllyedése, a cipők által okozott nyomás és dörzsölés csökkentésére. Alakja ovális, így hatékonyan biztosít nagyobb kényelmet az egész lábközéptáji területnek. Az ék alakú szétválasztó nem csak nagyobb tartósságot biztosít, hanem alternatívát kínál azok számára is, akik a hagyományos gyűrűs modelleket kényelmetlennek találják. A talp kialakítása jobb tartást eredményez.

Összetétele : 100% szilikon

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed HARÁNTEMELŐ AKTÍV BETÉT

Lábközéptáji fájdalom, talpi fascia gyulladás, a talp diszkomfortjának és fájdalmának azonnali enyhülésére, a komfort, kényelem és a jobb teljesítmény növelésére. A lábfej elülső részének rendellenességei, haránt boltozat süllyedés, a cipők által okozott nyomás és dörzsölés csökkentésére.

Mérete: Univerzális

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed HARÁNTEMELŐ  BETÉT

Fájdalomcsillapítás részlegesen deformálódott lábfejeken, talpi fascia gyulladás és bőrkeményedés esetén.

Speciálisan arra tervezték, hogy kényelmes és anatómiailag tökéletes illeszkedést tegyen lehetővé a nők alkalmi cipőiben is , enyhítve a lábujjak és a lábközép nyomását.

Mérete: Univerzális

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed LÁBKÖZÉPPÁRNA

Lábközéptáji fájdalom, talpi fascia gyulladás, a lábfej elülső részeinek betegségei, fájdalomcsillapítás a cipő által okozott nyomás és súrlódás enyhítése esetén.

Az ovális forma hatékony minden lábközéptáji területen, nagyobb kényelmet és stabilitást biztosítva a járás során. Vastagsága és sűrűsége speciálisan ortopédiai használatra lett kialakítva.

Összetétele : Polimer-gél és ásványi olaj (USP).

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed LÁBUJJELVÁLASZTÓ

 

Elősegíti a kényelmet, megszűnteti a lábujjak közötti súrlódást és nyomást. Alakja és anatómiai kialakítása védi az ujjközi hegeket és a bőrkeményedéseket, kiegyenesítve az egymáson fekvő lábujjak elhelyezkedését.

Összetétele: 100 % szilikon.

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed LÁBUJJVÉDŐ

 

Tyúkszem és bőrkeményedés esetén csökkenti a lábujjak közti dörzsölést és nyomást, védi a lábujjakat a cipő által okozott kidörzsölés ellen.

A kívánt méretűre vágható.

Összetétele: elasztikus sebészeti háló, polimergél és ásványi olaj (USP)

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed LADY FEET SAROKÉK

A kényelem megteremtéséhez, a sarkon lévő csontnyúlvány, csontritkulás, Achilles íngyulladás, Achilles bursa gyulladás, saroktáji, lábközépi fájdalom, talpi fascia gyulladás, isiász, zúzódás és rándulás esetén alkalmazható.

A rózsaszín pont sűrűsége és merevsége a sarok alatt a nők alakjának, átlagos súlyának és mozgásának az igénybe vételéhez alkalmazkodik. Az oldalsó szárnyak a sarokhoz illeszkednek, így tökéletes anatómiai illeszkedést biztosítanak a sarok hátsó részétől egészen a láb hátsó részéig. Nagy érintkezési felületet lefedve, fokozott hatékonyságot biztosítva a sarok rendellenességeinek kezelésében megelőzésében.

Minden típusú cipőhöz megfelel.  

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed SZILIKONOS LÁBUJJ TARÉJ

A kalapácsujjak kezelése és korrekciója esetén.

A lábujjak alsó területén fejti ki hatását, visszakényszerítve őket a normál pozícióba. Enyhíti a fájdalmat és segít megakadályozni a hegek és a bőrkeményedések kialakulását. Precízen kialakított puhaság és rugalmasság a kényelem növelése érdekében. Anatómiailag illeszkedik a láb barázdáihoz, kitöltve az üreget a deformált lábujjak között. Erőt és tartósságot biztosít és tökéletes illeszkedést kényszerít ki. .  

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed SZILIKONOS SAROKÉK DÖNTÖTT

A GMed döntött  sarokék egy rendkívül elasztikus szilikonból készült termék. Csökkenti a terhelést a sarokról, a térdízületről, a csípőről és a gerincoszlopról. Segít tehermentesíteni az ízületeket, szalagokat és az izmokat. A sarok dőlésének illetve varus vagy valgus korrigálására is javasolt.  

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed SZILIKONOS SAROKÉK KÉK PONTTAL

A GMed szilikonos sarokék kék ponttal oldalsó peremei és sarokformája segítségével tökéletes anatómiai illeszkedést biztost a lábnak. Úgy tervezték, hogy hatását a sarok hátsó részétől fejtse ki, végig a láb hátsó részén, nagy érintkezési felületet lefedve. fokozott hatékonyságot biztosítva a sarok rendellenességeinek kezelésére és megelőzésére.

Javasolt a sarkon lévő csontnyúlvány, csontritkulás, Achilles íngyulladás, Achilles bursa gyulladás, saroktáji fájdalom, lábközéptáji fájdalom, talpi fascia gyulladás, isiász, zúzódás és rándulás esetén, illetve a kényelem növelésére, a mozgás közben sarki ütődés csökkentésére. Javasolt sportolók, különösen tornászok és atléták számára.

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed SZILIKONOS SAROKÉK

A Gmed szilikonos sarokék oldalsó peremei és sarokformája segítségével tökéletes anatómiai illeszkedést biztosít a lábnak. Úgy tervezték, hogy hatását a sarok hátsó részétől fejtse ki, végig a láb hátsó részén, nagy érintkezési felületet lefedve, fokozott hatékonyságot biztosítva a sarok rendellenességeinek kezelésére és megelőzésére.

A sarkon lévő csontnyúlvány, zúzódások, csontritkulás, kényelem, ütődés csökkentése, isiász, Achilles íngyulladás, lábközéptáji fájdalom, talpi fascia, Achilles-bursa gyulladás és rándulások esetén. Javasolt sportolók, különösen tornászok és atléták számára.

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg? 

TB

GMed SZILIKONOS TALPBETÉT HARÁNTEMELŐVEL

Hosszanti boltozat (lúdtalp) és haránt boltozat, lábközéptáji fájdalom, fascia gyulladás esetén, a lábközép fájdalmának enyhítésére, a lábfej elülső részei betegségeinek kezelésére és az ütődés gyengítésére.

A szilikonos talpbetét haránt emeléssel, kíméletes talpboltozattal rendelkezik, amely figyelembe veszi a láb anatómiáját, és a nyugalom maximális érzését nyújtja. A boltív úgy működik, mint egy természetes emelő, amely véd és kerüli a felület érintkezését a lábközéppel, ezáltal új dinamikát adva a használója járásának.

Sajátos kialakítása miatt ortopédusok és traumatológusok is rendszeresen ajánlják.

Összetétele: 100 %

 

 

 

Hol vehetem meg?